Danika Of Sun Loch Valley

Dani

Helaas hebben we Dani 10 Januari in moeten laten slapen. De pijn werd haar toch te veel, we zijn dankbaar voor de jaren die we met haar hebben gehad.
Rust zacht lieve Dani, eindelijk pijnvrij.

Geboren op 22 Sept ’04 te BelgiĆ«, bij Border Collie Kennel :
Sun Loch Valley : Sun Loch valley Zie haar stamboom


Dani is een zwart/wit klassiek getekend border collie teefje. We hebben Dani 19 November 2004 opgehaald bij de fokker, ze voelde zich al meteen thuis bij ons. We hebben eerst puppycursus en gehoorzame hond met haar getraind. Met dani trainen we op dit moment Obedience, dit vind ze erg leuk. Dani woont inmiddels samen met Phoebe bij mijn ouders en heeft het daar fysiek een stuk rustiger dan bij ons.


05-06-2007 We hebben vandaag de uitslag binnen van Dani haar officiele HD testen en de uitslag is HD D, de volledige uislag staat op haar stamboom-pagina. We hadden wel verwacht dat de uitslag niet goed zou zijn maar dit valt ons toch wel erg tegen

15-03-2007 Dani loopt sinds een tijdje bij een fysiotherapeut. Daar krijgt ze hydrotherapie, sinds deze tijd gaat het echt een stuk beter met haar. Zo goed dat ze zelfs al een tijdje het zonder medicijnen doet. We gaan zelfs 18 Maart met haar aan een frisbee-wedstrijd mee doen. Voor meer informatie over fysiotherapie in combinatie met hydrotherapie, klik hier.

21-10-2005 Bij dani is deze maand Reuma en Bandenslapte ontdekt. Met Dani zullen we dus nooit een nestje gaan fokken, hoe jammer we dit ook vinden. In alle twee de ziektes zitten een erfelijke factor, dus vinden we het niet verstandig om te gaan fokken met haar. We gaan nu proberen om haar een zo pijnvrij en
leuk leven te geven voor zo lang het duurt.

23-04-2005 Dani heeft op de show in Leiden een veel belovend gekregen en is beste puppy van het ras geworden

15-11-2004 Dani is (voorlopig) vrij verklaard van erfelijke oogafwijkingen, op leeftijd van 7 weken