Nest Tess & Alistair

Geboren 1 Maart 2006
6 reuen & 2 teven
Tess-Alistair.png

Beide zijn HD vrij (Tess heeft HDA en Alistair heeft HDB) en ook zijn ze allebei vrij van erfelijk oog afwijkingen.

Al onze nesten worden gefokt volgens de reglementen van de border collie club Nederland.
De pups groeien op in huiselijke kring en zullen volop gesocialiseerd worden met de allerdaagse dingen en natuurlijk ook met vreemde dingen, zodat ze later een stabiel leven zullen hebben.
De pups worden op 2, 4, 6 en 8 weken leeftijd ontwormd, ook worden ze op 6 weken ingeënt en gechipt door de raad van Beheer. Tevens worden de pups op een leeftijd van 7 weken gecontroleerd op erfelijk oogafwijkingen.
De pups worden ingeschreven in het NHSB (Raad van Beheer te Amsterdam)

Tess-pups-week8-1.png

 Tess-pups-week8-2.png

Zo dit is dan de laatste week, aankomend weekend zijn alle pups bij hun nieuwe baasjes. Gelukkig heeft ook Blue (pup6) deze week ook nog een nieuw baasje gevonden. Ze hebben deze week weer hun ontworming gekregen, dit was hun laatste bij ons. Ze gaan elkaar inmiddels al aardig uit proberen, wat resulteert in kleine vechtpartijtjes. We halen ze dan even uit elkaar en dan gaan ze daarna weer gewoon spelen alsof er niks gebeurt is. Inmiddels gaan er ook elke keer ’s avonds twee pups mee wandelen met de grote meiden, zo
leren ze goed aan het riempje te lopen.

Afgelopen zondag zijn we naar de nieuwe baasjes van Offa geweest, die wonen heerlijk op nog geen 5 minuten lopen van het strand af. Helaas voor hun ging Offa nog heel even met ons mee. Maar het was erg gezellig. De pups hebben heerlijk op het strand gespeeld en hadden veel bekijks van alle mensen.