Lette

Lette

Ik ben Lette de Bruine en woon sinds 2003 in Hellevoetsluis. De liefde voor honden (dieren) was er bij mij al vroeg bij, al vanaf dat ik klein ben was ik helemaal verzot op alle dieren maar vooral honden. In 1996 kreeg ik dan ook mijn eerste hond Bobby. Met hem heb ik ook flink getraind op toen mijn manier. Op dat moment was ik ook aan het leren voor Para veterinair en dierverzorging.

Toen ik in 1999 ging samenwonen heb ik Bobby helaas thuis achter gelaten. In 2001 kwam Socks in beeld en toen kwam ook de liefde voor de Border collie. In 2003 kwam ik het nest tegen waar Tess bij zat, ik was op slag verliefd op haar. In 2004 kwam Dani erbij.

In 2005 hadden we besloten dat we toch wel wilden gaan proberen om een nestje te gaan fokken met Tess, in 2006 was het dan zover. Uit dat nest hebben we Ginger aangehouden. Vanaf dat moment is ook de gekte begonnen van de dogfrisbee, voor die tijd had ik nog niet echt een sport gevonden die ik echt zelf helemaal geweldig vond. We zijn in 2007 met vrienden naar het EK in Polen geweest. Toen is ook het idee ontstaan om een eigen Dogfrisbeeteam op te zetten. Sindsdien is het dan ook allemaal officieel, Dogfrisbeeteam The Flying Freaks is geboren.

En in Januari 2008 is onze volgende frisbeetelg (Rocking Leilani) en de 2e generatie FromLetsBorders geboren. Er zijn 6 pups geboren, 4 reuen en 2 teefjes. 3 bruin-wit, 1 black tri, 1 bruin tri en 1 red merle

In Nov. 2008 is ons volgende nest geboren daarvan heb ik Phoebe aangehouden. Alleen Phoebe heeft mazzel want die heeft 4 baasjes, aangezien zij bij mijn ouders woont en ook zo af en toe bij ons. Sinds Febr 2009 heb ik een relatie met Eric, we hebben elkaar leren kennen via de frisbee. Samen met hem hebben we destijds ons team The Flying Freaks opgezet.

Sinds 15-07-2009 is ons familie uitgebreid met Meggy, een blauw-driekleur teefje. Ze komt bij de kennel Can’t Fight The Moonlight vandaan.

Op 1 juni 2010 is het 4e nest van de kennel geboren: Ginger x Arrigo. Het was niet gepland maar we waren binnen 2 seconden verliefd op een prachtig blue merle teefje, Yuna. Zij gaat samen met Suzanne het frisbee- en behendigheidsveld onveilig maken. En sinds eind 2010 is de roedel uitgebreid met een pracht meisje uit de combi Leilani x Chip (Kida) en een geweldig relaxte man uit de combi Phoebe x Chip (Lennon)

Sinds kort heb ik ook mijn eigen fotostudio in huis, waar ik heerlijk mee aan het experimenteren ben. En ik heb mijn verborgen talent in het maken van sieraden ontdekt.

Inmiddels is er aardig wat gebeurt in huize FLB. Eric en ik zijn getrouwd en ook verhuist naar een groter huis zodat we nog meer ruimte voor ons en de hondjes hebben. De FLB clan is ook uitgebreid met Fly, Angie, Maybe en Jasper. En als alles een beetje meezit zal er aan het einde van het jaar (2014) nog een pup bijkomen.